Δευτέρα, Αύγουστος 02, 2021
Διάγνωση & Θεραπεία Μεσοθεραπεία Κοσμητική Ιατρική

Κοσμητική Ιατρική

Επιτυγχάνουμε τα παρακάτω:

 • παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, επαναφέροντας την ελαστικότητα και τη λάμψη της επιδερμίδας, προκαλώντας λείανση των μικρών ρυτίδων και πάχυνση της επιδερμίδας
 • βελτίωση της μικροκυκλοφορίας του αίματος με τη διέγερση των τριχοειδών αγγείων
 • σύσφιξη της επιδερμίδας, βελτίωση της ανθεκτικότητας της μεμβράνης των κυττάρων εμποδίζοντας τη γήρανσή τους
 • καταπολέμηση της κυτταρίτιδας
 • βελτίωση της λειτουργίας των νευρικών κυττάρων

Μερικά από τα πιο σημαντικά δραστικά συστατικά που χρησιμοποιούνται είναι τα ακόλουθα:

 • Το κολλαγόνο, το οποίο είναι η βασική δομική πρωτεΐνη της επιδερμίδας, των οστών, των μυών, των τενόντων καθώς και των συνδέσμων του ανθρώπινου οργανισμού. Αποτελείται απο τα αμινοξέα: αργινίνη, προλίνη και γλυκίνη. Μετά την ηλικία των 25 με 30 ετών, το κολλαγόνο μειώνεται προοδευτικά προκαλώντας αλλοιώσεις τόσο στο μυοσκελετικό σύστημα όσο και στην επιδερμίδα. Η χρήση του κολλαγόνου εγγυάται μεγαλύτερη αντοχή, πλαστικότητα και ελαστικότητα στους ιστούς του ανθρώπινου οργανισμού.
 • Το Υαλουρονικό οξύ, το οποίο είναι από τα πιο βασικά συστατικά του οργανισμού για τη διατήρηση της υγρασίας του σώματος. Πρόκειται για έναν πολυσακχαρίτη που βρίσκεται στο μεσοκυττάριο χώρο, όπου μαζί με τις πρωτεΐνες δεσμεύει μεγάλη ποσότητα νερού και συντελεί στη δημιουργία κολλαγόνου και ελαστίνης.

 • Οι Πολυβιταμίνες οι οποίες είναι η βιταμίνη A (ρετινόλη), η βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ), η βιταμίνη Ε, το σύμπλεγμα βιταμινών Β (βιταμίνη Β1 θειαμίνη, βιταμίνη Β2 ριβοφλαβίνη Β3 νιασίνη, Β5 παντοθενικό οξύ, Β6 πυριδοξίνη).Οι Πολυβιταμίνες συντελούν στη διατήρηση του πάχους της επιδερμίδας, περιέχουν αντιοξειδωτικούς παράγοντες, ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου, αυξάνουν την μικροκυκλοφορία του αίματος και συμβάλουν στην καλή λειτουργία των νευρικών κυττάρων.

 • Η Καφεΐνη, η οποία αυξάνει την μικροκυκλοφορία του αίματος και διεγείρει τη λειτουργία των τριχοειδών αγγείων. Σε πολλούς ανθρώπους και ιδιαίτερα στους καπνιστές, διαταράσσεται η μικροκυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα να εμφανίζεται η κυτταρίτιδα και το δέρμα να έχει όψη φλούδας πορτοκαλιού.

 • Το Γλυκολικό Οξύ, το οποίο λαμβάνεται από το ζαχαροκάλαμο. Έχει κερατολυτική και αναπλαστική δράση. Συμβάλει στην απομάκρυνση των γερασμένων κυττάρων και διεγείρει τους ινοβλάστες να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη, δίνοντας στο δέρμα καλύτερη υφή.

 • Το DMAE (Διμεθυλαμινοαιθανόλη) το οποίο υπάρχει στον οργανισμό. Το παράγωγο αυτού, βοηθάει στη σύσφιξη της επιδερμίδας και στην ανθεκτικότητα της μεμβράνης των κυττάρων. Πρόκειται για μία ουσία η οποία περιέχεται σε διάφορα είδη ψαριών όπως ο σολομός και η σαρδέλα, είναι αντιοξειδωτική και καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες.

Αναζήτηση