Κέντρο Αποκατάστασης ΕΥΕΞΙΑ, Χαλκιδική
Γενική Κλινική EUROMEDICA, Θεσσαλονίκη
Κλινική Άγιος Λουκάς Πανοράματος Θεσσαλονίκης

+30 2310 947135
+30 6944 434285

Επιτυγχάνουμε τα παρακάτω:

  • παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, επαναφέροντας την ελαστικότητα και τη λάμψη της επιδερμίδας, προκαλώντας λείανση των μικρών ρυτίδων και πάχυνση της επιδερμίδας
  • βελτίωση της μικροκυκλοφορίας του αίματος με τη διέγερση των τριχοειδών αγγείων
  • σύσφιξη της επιδερμίδας, βελτίωση της ανθεκτικότητας της μεμβράνης των κυττάρων εμποδίζοντας τη γήρανσή τους
  • καταπολέμηση της κυτταρίτιδας
  • βελτίωση της λειτουργίας των νευρικών κυττάρων

Μερικά από τα πιο σημαντικά δραστικά συστατικά που χρησιμοποιούνται είναι τα ακόλουθα:

  • Το κολλαγόνο, το οποίο είναι η βασική δομική πρωτεΐνη της επιδερμίδας, των οστών, των μυών, των τενόντων καθώς και των συνδέσμων του ανθρώπινου οργανισμού. Αποτελείται απο τα αμινοξέα: αργινίνη, προλίνη και γλυκίνη. Μετά την ηλικία των 25 με 30 ετών, το κολλαγόνο μειώνεται προοδευτικά προκαλώντας αλλοιώσεις τόσο στο μυοσκελετικό σύστημα όσο και στην επιδερμίδα. Η χρήση του κολλαγόνου εγγυάται μεγαλύτερη αντοχή, πλαστικότητα και ελαστικότητα στους ιστούς του ανθρώπινου οργανισμού.
  • Οι Πολυβιταμίνες οι οποίες είναι η βιταμίνη A (ρετινόλη), η βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ), η βιταμίνη Ε, το σύμπλεγμα βιταμινών Β (βιταμίνη Β1 θειαμίνη, βιταμίνη Β2 ριβοφλαβίνη Β3 νιασίνη, Β5 παντοθενικό οξύ, Β6 πυριδοξίνη).Οι Πολυβιταμίνες συντελούν στη διατήρηση του πάχους της επιδερμίδας, περιέχουν αντιοξειδωτικούς παράγοντες, ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου, αυξάνουν την μικροκυκλοφορία του αίματος και συμβάλουν στην καλή λειτουργία των νευρικών κυττάρων.

Κλείστε Ραντεβού

ΙΑΤΡΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Παπάφη 52,
54639  Θεσσαλονίκη
τηλ. 2310 947135
κιν. 6944 434285